вівторок, 23 лютого 2010 15:37

Ураган залишив 125 тисяч грузинів без електроенергії (ФОТО)

Через ураганний вітер, який в минулий понеділок обрушився на східну Грузію, без електрики досі залишаються 125 тисяч жителів країни. Ремонтні бригади працювали всю ніч, але до ранку лише в частині районів на сході країни вдалося відновити подачу електроенергії.

"Якщо погода сприятиме, то технічні служби компанії до кінця дня обіцяють поетапно ліквідовувати наслідки стихії", - сказав Автанділ Двалішвілі, директор компанії Energo-Pro Georgia.

Представник компанії відзначив, що ураган серйозно пошкодив низьковольтні лінії електропередач, в багатьох місцях повалило електростовпи, розірвані кабелі.

"Високовольтні ЛЕП в цілому у нормальному стані", - додав він.

У столичній електророзподільній компанії "Теласі", на даний момент подача електроенергії відновлена практично у всіх райони міста.

"Знеструмленою залишається лише невелика ділянка в центрі Тбілісі, де відновні роботи добігають кінця і вже в найближчі годинни енергопостачання міста буде повністю відновлено", - заявив представник "Теласі".

Через ураганний вітер, що обрушився в понеділок на Тбілісі, багато будівель залишилися без дахів, одна людина загинула. На одній з вулиць дерево впало на легковий автомобіль, водій якого помер на місці.

Як повідомили в тбіліській службі з надзвичайних ситуацій, в машині знаходилися ще дві особи, які госпіталізовані з травмами різного ступеня важкості.

Протягом дня в службу надійшло близько 800 викликів. В результаті сильного вітру на багатьох вулицях Тбілісі вирвані з корінням дерева, у багатьох будівель знесло дахи, у ряді районів пошкоджені лінії електропередач, виникли пожежі.

Вести

Зараз ви читаєте новину «Ураган залишив 125 тисяч грузинів без електроенергії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути