четвер, 27 травня 2021 11:43

Українські медики підірвали мережу запальними танцями

Українські медики підірвали мережу запальними танцями
Українські медики запалювали в танці. Фото: скріншот з відео Вінницької службы екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Українські медики активно долучаються до всесвітнього флешмобу #JerusalemaDanceChallenge. За його правилами мають виконати ритмічний танець під запальну мелодію.

Зокрема, відео виступів уже показали працівники центрів екстреної медичної допомоги й медицини катастроф Києва, Рівного, Черкас, Вінниці, Чернівців, Хмельницького.

У такий спосіб вони підтримують тих, хто зазнав життєвих труднощів за час пандемії. Нагадують, що попри втому, маємо об'єднуватися, знаходити сили продовжувати боротьбу з вірусом і вміти радіти тому, що є навколо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Флешмоб і військові збори: як в Україні святкують День резервіста

"У цей непростий час, коли підтримки не буває забагато, вмикайте гучність і заряджайтеся з нами та #JerusalemaDanceChallenge позитивними емоціями, вірою у власні сили та сподіваннями на краще", - вказують медпрацівники в дописах до відео.

Крім медиків, участь у флешмобі беруть працівники поліції, аеропортів, навчальних закладів і сервісних центрів усього світу.

Відео під назвою What is Ukraine набрало мільйони переглядів. Його створив і опублікував в Instagram Назар Дорош. Відтоді до флешмобу долучаються багато громадян, показуючи особливості своєї професії й не тільки. Зокрема, українські військовослужбовці. Вони теж змонтували відео й показали мужність і відвагу Збройних Сил.

Зараз ви читаєте новину «Українські медики підірвали мережу запальними танцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути