середа, 11 липня 2007 11:05

Українці торгували в Неаполі фальсифікованими товарами

У вівторок українці опинилися в центрі уваги італійських правоохоронців. На українському ринку в Неаполі (Італія) поліція вилучила товари, що продавалися там без дозволу.

Під час операції поліцією та карабінерами було вилучено 300 кілограмів фальсифікованих напоїв та продуктів харчування, а також кілька великих сумок з медикаментами, що не мали належних документів. У одного продавця одягу, який також не мав права на продаж, було вилучено весь крам.

Як пояснили карабінери, метою операції був контроль над законністю торгівлі на ринку, а також наведення порядку в інтересах місцевих жителів.

Кілька тижнів тому ринок став причиною конфлікту між українськими торгівцями та жителями району, які скаржились, що базар біля залізничного вокзалу утруднює проїзд машин й створює пробки на прилеглих вулицях. Крім того, зазначають неаполітанці, саме тут півтора роки тому двоє невідомих застрелили українського громадянина.

За однією з версій, цей інцидент стався саме через те, що товар українця зачепив автомобіль, який проїжджав поряд, повідомляє Німецька хвиля

Зараз ви читаєте новину «Українці торгували в Неаполі фальсифікованими товарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути