пʼятниця, 25 травня 2007 14:24

Учасниці реаліті-шоу вирішили не повідомляти про смерть батька

Молодій австралійці Емі Корнелл, яка бере участь у відомому телевізійному реаліті-шоу "Великий брат", нічого не сказали про смерть її батька, який помер в лікарні від раку.

Емі повідомлять про смерть її батька тільки після того, як вона покине передачу: або програє, або стане переможницею. Продюсери посилаються при цьому на останню волю самого батька, який попросив не повідомляти дочку про свою смерть, поки вона бере участь в шоу.

Повідомляється, що 24-річна Ема пішла з рідного дому шість років тому, проте сповістила батька текстовим повідомленням, що візьме участь в шоу. Після цього Реймонд Корнелл став завзятим шанувальником передачі.

З свого боку, рідний брат Еми Метт написав в "Великий Брат" листа в якому попросив обнародувати його щоб прояснити ситуацію, що склалася. Лист був розміщений на сайті шоу.

"Ема чудово усвідомлювала, що батько може померти, коли вона братиме участь в шоу, - пише Метт. - Батько хворів дуже довгий час, і його смерть не стала для нас несподіванкою. У нас було достатньо часу, щоб морально підготуватися до цього. Ми запевнили Ему, що якщо трапиться те, що трапилося, скорбота по батькові, коли вона покине шоу, буде так само значуща, якби Ема дізналася про це відразу".

Проте рішення продюсерів шоу викликало різку критику з боку представників ряду громадських організацій. Глава австралійського представництва всесвітнього дитячого добродійного фонду World Vision Тім Костелло назвав його "етично безвідповідальним". Він вважає, що, дізнавшись про те, що відбулося, Ема може мучитися відчуттям провини все своє життя, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Учасниці реаліті-шоу вирішили не повідомляти про смерть батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути