понеділок, 04 жовтня 2010 13:49

У Житомирській області завелася чупакабра (ФОТО)

У місті Бердичеві Житомирської області невідома істота вбила шістьох курей. В коментарі телекомпанії ВІК постраждалий бердичівлянин Микола Муравський висловив думку, що це могла вчинити лише чупакабра.

"Ну, якщо вірити тому, що по телевізору показують.Такі ж великі лапи, такі ж три пальці, то я думаю, що це чупакабра", - сказав пенсіонер.

Чоловік мешкає на провулку 10-ї П"ятирічки. На світанку він вийшов порати своє господарство — курей, яких тримає у двох клітках. І хоч надворі ще не розвиднилось, господар помітив, що птахів поменшало.

"Я був вражений. Думаю, що таке - кури лежать. Тут чотири, а де ще дві? А вони на вулиці. В жодної не перекушене горло, слідів крові також нема", - зазначив Микола Муравський.

Натомість під сіткою була вирита яма, біля неї — сліди, а всі шість тварин, що перебували у цій клітці, - мертві. Тхір чи ласка, на переконання господаря, не змогли б витягти курей з клітки. Люди стали оглядати трупи, чи немає на них проколів — знаку висмоктування крові. Адже саме так, за розповідями очевидців, живиться чупакабра. Тиждень тому дивну поведінку своїх качок спостерігала сусідка Миколи Олена. Жінка розповіла, що якось посеред ночі її птахи стали кричати.

"Вилетіли мої качки з хліва. Самі клітку відкрили і вилетіли кулею. Я побігла, думаю, може, хтось до них добирається. Але нікого не було, загнала їх назад. А сама сіла та й чекаю, може, ще раз прийде", - розповіла Олена Мельничук.

Неспокій тривав до ранку, Олена Мельничук нікого не спіймала, але її качки лишись живі. Це їхній крик злякав нападника, переконана жінка.

Микола Муравський про подію повідомив міліцію. Там у таємничу чупакабру не дуже вірять, кажучи, що, по-перше, вирита яма для неї замала, а по-друге, душити курей міг би й будь-який натренований мисливський собака, наприклад, такса чи спанієль. Тим паче, як з"ясувалось, такий живе в одному з навколишніх будинків. Микола Муравський сумнівається: собака залишив би інші сліди.

Також тієї ночі невідомий звір пробував дістатися й до іншої клітки, розповідає господар. Там курей кілька десятків. Тварина почала рити яму, але натрапила на бетонну підлогу клітки, тож лишилася ні з чим.

Нагадаємо, нещодавно на Чернігівщині застрелили лису чупакабру.

Зараз ви читаєте новину «У Житомирській області завелася чупакабра (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути