четвер, 13 грудня 2007 13:20

У США затримано підозрюваного у стрілянині по школярах

У Денвері, розташованому у центральній частині США, за підозрою у причетності до перестрілки, в якій постраждали шість школярів, арештований 18-річний Нікко Татум. За повідомленням поліції, він прямував на автобусі в Чикаго на сході країни, повідомляє Associated Press. Як очікується, Татуму пред"являть звинувачення у спробі вбивства шести осіб з використанням вогнепальної зброї.

Інцидент на зупинці шкільного автобуса відбувся вдень 11 грудня у північному передмісті Лас-Вегаса (штат Невада). По учнях середньої школи Мохаве, які виходили  з автобуса, був відкритий вогонь. Дві людини отримали серйозні поранення у груди і були госпіталізовані. Ще четверо отримали легкі поранення.

Імовірно, що стріляли двоє, і поліція як і раніше розшукує другого підозрюваного. Слідство вважає, що стрілянина пов"язана з бійкою, що відбулася у школі за кілька годин до неї. Місцевий шериф стверджує, що сварка відбулася через  дівчину і не пов"язана з кримінальними або расовими конфліктами.

Бійка була припинена шкільною поліцією, яка заарештувала трьох 16-річних учасників. Тим часом у влади з"явилася інформація, що за день до інциденту із стріляниною на тій же зупинці відбулася ще одна бійка, яка завершилася ще до приїзду поліції.

У школах округу Кларк, до якого відноситься Лас-Вегас, заходи підвищеної безпеки збережуться, щонайменше, до кінця тижня, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У США затримано підозрюваного у стрілянині по школярах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути