вівторок, 15 січня 2008 12:19

У Максима Галкіна стався серцевий напад

У Максима Галкіна стався серцевий напад
У шоумена Максима Галкіна трапився напад на відпочинку в Швейцарії. Після чергового спуску з гірського схилу Карвілья на елітному гірськолижному курорті в Санкт-моріце у Максима Галкіна різко підскочив тиск, і йому була потрібна термінова медична допомога.

Близьким довелося дзвонити московському докторові пародиста. На відстані лікар зміг лише проконсультувати Максима, але запевнив, що чекає його на прийомі відразу після повернення.

Проблеми з серцем у відомого телеведучого Максима Галкіна почалися ще минулого літа. Його турбували різкі болі в грудях, часта задишка. Після чергового такого нездужання Максим звернувся до медиків. У одній з кращих кардіологічних клінік столиці Росії Галкіну зробили електрокардіограму. Лікарі діагностували у улюбленого гумориста Алли Пугачової серцеву недостатність.

Проблеми з серцем у зірки почалися ще минулого літа

"Захворювання в першу чергу було викликане надмірним навантаженням на організм, - розповідає лікар клініки. - Максиму потрібно було відпочити, і все б пройшло".

Шоумену призначили пігулки, вітаміни і порадили менше працювати. У вересні через щільний графік зйомок Максим не з"явився на заплановане обстеження. "Наші поради Максим ігнорує, - продовжує кардіолог. - Адже він ще дуже молодий, сьогоднішнє нездужання завтра може перетворитися на серйозну проблему".

Після трудових новорічних буднів Галкін з сім"єю старшого брата Дмитра відбув в швейцарський Санкт-Моріц, де поселився в одному з кращих готелів курорту. Відомий любитель гірських лиж, Максим проводив на схилах по вісім годин в день всупереч порадам лікарів.

Після чергового спуску з високогірного схилу Максим знепритомнів. "Він раптом став блідий як стінка, було видно, що йому дуже погано, - розповідав по телефону московським лікарям адміністратор телеведучого. - Максим часто дихав, скаржився на сильне запаморочення". "Адміністратор детально пояснив, що відбулося з Максимом, і попросив прийняти його відразу ж, як тільки той повернеться з Швейцарії, - говорить лікар клініки. - Ми готові провести повне обстеження і призначити необхідне лікування", повідомляє "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «У Максима Галкіна стався серцевий напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути