четвер, 03 липня 2008 16:39

У Лондоні виявлені трупи двох французьких студентів зі слідами катувань

Тіла двох студентів із множинними ножовими пораненнями виявили правоохоронці Великої Британії. Поліція Лондона розпочала розслідування подвійного вбивства, коли тіла молодих людей знайшли пожежники, викликані в Стерлінг Гарденс на сході Лондона, де відбулося загоряння у квартирі.

Джерело в поліції повідомило, що студенти були "по-звірячому вбиті", додавши, що до смерті зловмисники їх катували, а потім підпалили квартиру. Як повідомили представники Скотланд-Ярду, жертви одержали ножові поранення в голову, у шию та в груди.

Родини 22-річного Лорана Бономо та 22-річного Габріеля Фереза вже повідомлені про трагедію. Дзвінок про пожежу до поліції та служби порятунку надійшов близько 22:10 увечері 29 червня. Пожежні швидко впоралися з вогнем і виявили у квартирі на першому поверсі знівечені тіла двох чоловіків.

За попередніми даними, студенти проводили наукові дослідження для одного із британських коледжів або університетів. На момент убивства вони перебували в Лондоні всього кілька тижнів і мали намір залишити місто після закінчення свого контракту через три місяці.

Прес-секретар лондонської служби "швидкої допомоги" повідомила, що на місце події відразу відправили бригаду лікарів, однак медики вже нічим не могли допомогти вбитим студентам. Поліція поки що не встановила мотив убивства й причину безпрецедентної жорстокості, з якою зловмисники розправилися зі своїми жертвами, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні виявлені трупи двох французьких студентів зі слідами катувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути