вівторок, 22 травня 2007 19:14

У Лондоні відкривається щорічне Квіткове шоу Челсі (ФОТО)

На території Королівського госпіталю Челсі в Лондоні в 85-й раз проходить всесвітньо відома виставка квітів, організована Королівською спілкою садівників.

Більше 40 окремих садів просто неба і ста стендів під дахом Великого павільйону представлять увазі відвідувачів все найновіше і краще в сучасному квітникарстві і садово-парковому дизайні. Цього року на 40 місць на виставці претендували близько 300 учасників з різних країн світу.

Вчора увечері на Квіткове шоу приїхала Її Величність королева Великобританії Єлизавета Друга у супроводі членів сім"ї - герцога Едінбурзького Пилипа, принців Чарльза і Едварда з дружинами, герцога Кентського, герцога і герцогині Глостерськіх.

Серед інших знаменитостей, яких чекають в ці дні в Челси, актори Хелена Бонем Картер, Майкл Кейн, Джоан Коллінз, Джеремі Айронс, Імельда Стонтон, музиканти Вілл Янг і Боб Гелдоф, модельєри і дизайнери Пол Сміт, Філіп Трейсі, Вівьєн Вествуд та інші.

Організатори квіткового свята приготували для гостей 8 тисяч пляшок шампанського, 20 тисяч стаканів літнього коктейля "Піммс", 35 тисяч сендвічей і 110 тисяч чашок чаю та кави, повідомляє РИА Новости.

Фото Бі-бі-сі.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні відкривається щорічне Квіткове шоу Челсі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути