неділя, 09 вересня 2007 15:49

У Литві перед увязненими жіночої колонії виступлять стриптизери

Відоме в Литві стриптиз-шоу Gelbetoju sou ("Шоу рятувальників") в кінці вересня влаштує свято ув"язненим Паневежиської (Panevezys) жіночої трудової виправної колонії.

"Хоча виступи групи коштують досить дорого, мешканкам колонії танцюватимемо безкоштовно", - повідомив газету менеджер групи Александрас Савіцкас.

За його словами, в програмі групи є танці, під час виконання яких в дію включаються і глядачки. Чи буде в увязнених можливість прийняти участь в шоу, стане ясно на місці, залежно від ситуації, що складається, і поведінки глядачок.

На питання, чи не побоюються танцюристи, що глядачки під час концерту можуть бути неадекватні, А.Савицкас сказав, що за домовленістю з адміністрацією колонії, поряд з сценою про всяк випадок знаходитиметься посилена охорона.

У цій єдиній в Литві жіночій колонії відбувають покарання більше 250 засуджених. П"ять років тому серед засуджених в колонії вперше проводився конкурс краси "Міс неволя", що викликав великий інтерес в Литві, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Литві перед увязненими жіночої колонії виступлять стриптизери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути