четвер, 23 червня 2011 10:29

У Криму закликають не годувати "бандерівців"

Учора в Сімферополі активісти "Русского общества Крыма" роздавали листівки із закликом до кримчан не купувати товари, вироблені на Заході України.

Листівки роздавали на Центральному та Куйбишевському ринках, площі Радянській. У них міститься заклик не купувати такі товари, вироблені на Західній Україні, як пиво "Львівське", молочні товари фірми "Галичина" і мінералку "Моршинську".

"Ми поставили по активісту також в Саках і Білогірську, - повідомив заступник голови "Русского общества Крыма" Павло Шперов, - Ми вирішили провести нашу акцію для того, щоб дати нашу відповідь бандерівцям, які принижували наших ветеранів у Львові. Мітинги і ходи - це добре, але дуже дієво, на наш погляд, покарати наших західноукраїнських "друзів" рублем.

Найпростіший спосіб - це не купувати їхні товари. Тоді вони задумаються, чи варто їм проводити подібні акції надалі, і чи варто з нами сваритися. Вони це зрозуміють - зрозуміло, перший час будуть глузування, вони вирішать, що це чергова піар-акція, розрахована на 2-3 дні, але ми будемо проводити її доти, поки повністю не витиснемо з Криму бандерівські товари. Ми створимо список конкретних товарів, і будемо добиватися своєї мети".

Нагадаємо, 22 червня, о четвертій ранку у Донецьку на вершині одного з териконів шахти ім. Челюскінців шахтарі-пенсіонери спалили прапори фашизму та більшовизму.

Зараз ви читаєте новину «У Криму закликають не годувати "бандерівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути