пʼятниця, 04 квітня 2008 15:51

У Києві відбудеться фінал "Міс Світу-2008"

Фінал 58-го міжнародного конкурсу краси Міс Світу пройде в Україні в жовтні 2008 року. Президент конкурсу Джулія Морлі зауважила, що це приверне світову увагу до України і збільшить потік туристів у країну.

Організатори мають намір провести шоу в Національному палаці мистецтв Україна, повідомив заступник глави Київської міської державної адміністрації Віталій Журавський після зустрічі з власницею і президентом конкурсу Міс Світу Джулією Морлі.

"Столична влада підтримує ідею проведення в Києві фінальної частини конкурсу Міс Світу. Ми маємо досвід проведення Євробачення, тому я вважаю, що Київ готовий прийняти восени представників 120 країн світу", - сказав Журавський.

У свою чергу Джулія Морлі додала, що вважає Київ і Україну загалом чудовим місцем для проведення даного конкурсу. Вона ознайомилася з можливостями міста і зазначила, що задоволена якістю обслуговування в столичних готелях.

"За нашим шоу будуть спостерігати більше 2 млрд глядачів з усього світу. Це буде чудовий шанс прорекламувати Україну і Київ на цілий світ, показати, що ці місця дуже привабливі. Я переконана, що після Міс Світу кількість туристів, які приїжджають в Україну, значно зросте", - сказала президент конкурсу.

Про те, що фінал Міс Світу-2008 пройде в Україні організатори конкурсу оголосили ще в грудні минулого року, після завершення фіналу 57-го конкурсу, що відбувся в Китаї. Тоді вперше за історію Міс світу в журі конкурсу увійшов представник України – Олена Франчук, дочка екс-президента Леоніда Кучми і засновник українського благодійного фонду АНТИСНІД, повідомляє КорреспонденТ.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться фінал "Міс Світу-2008"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути