четвер, 27 березня 2008 09:34

У Києві в ДТП потрапила машина швидкої допомоги (ФОТО)
11

На Набережному шосе, у напрямі мосту Метро, ВАЗ-2111 виїхав на зустрічну смугу, де протаранив ChevroletNiva і карету швидкої допомоги з пацієнткою в салоні.

За словами автоінспекторів, "Лада" рухалася в крайній лівій смузі, у напрямі Поштової площі. З невідомої причини водій ВАЗу виїхав на зустрічну, де у цей момент рухалася карета швидкої допомоги. Остання отримала сильний удар у лівий борт. Далі "Ладу" винесло по діагоналі на середню смугу зустрічного руху, де вона зіткнулася з ChevroletNiva. Винуватець аварії не зміг прокоментувати подію, оскільки знаходився в стані шоку.

В результаті ДТП пасажирка "Лади" отримала черепно-мозкову травму. Їй надали першу допомогу медики з вищезазначеної швидкої. На місце події прибула ще одна бригада медиків, щоб довести пацієнтку мікроавтобуса - учасника аварії - в лікарню.

Від передньої частини ВАЗа практично нічого не залишилося. Крім того, у "Лади" виламано переднє ліве колесо і пом"яті дверці з правого боку. Niva отримала пошкодження передньої частини. У машини швидкої допомоги спустило заднє ліве колесо і трохи пом"ятий бік, повідомляє Друга Смуга.

Зараз ви читаєте новину «У Києві в ДТП потрапила машина швидкої допомоги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути