вівторок, 08 січня 2008 17:42

У Києві на Трухановому острові горів спорткомплекс

У вівторок, 8 січня, на Трухановому острові в Києві горіла будівля водно-веслової бази центрального спортивного комплексу, інформує пожежний-рятувальна служба Києва.

У 6.48 на пульт столичної пожежний-рятувальної служби поступило повідомлення про пожежу в будівлі водний-веслової бази центрального спортивного комплексу на Трухановому острові.

Пожежа, що виникла в одній з кімнат на другому поверсі, виявила охоронець об"єкту, який і почав його гасити. Коли ж зрозумів, що самостійно не справиться, подзвонив "01". Тим часом вогонь швидко розповсюдився і досяг даху будівлі. Полум"я почало розповсюджуватися на човни, які стояли поряд.

Пожежникам одночасно довелося працювати в двох напрямах: гасити будівлю і рятувати човни. Щоб забезпечити безперебійну подачу води від річки до місця пожежі, рятувальникам довелося прорубувати крижаний покрив річки. Вже в 8.38 полум"я було ліквідовано. У гасінні пожежі брали участь 50 рятувальників і 12 одиниць основної і спеціальної техніки.

Була врятована значна частина будівлі і моторний човен. На даний момент причини пожежі з"ясовуються, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «У Києві на Трухановому острові горів спорткомплекс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути