середа, 23 січня 2008 14:15

У Києві до тла згоріли два авто (ФОТО)

Вчора близько 9 години вечора, на перехресті просп. Ю. Гагаріна і вул. Лебедєва згоріли до тла мікроавтобус ГАЗель і автомобіль Dacia Logan.

За словами працівників пожежної бригади N16, співробітників ДАІ і свідків, причиною нічного файер-шоу стало зіткнення мікроавтобуса і легковика.

Мікроавтобус повертав з просп. Гагаріна наліво, у бік вул. Червоногвардійської. Такого маневру, мабуть, не чекав водій Dacia, який їхав зліва від ГАЗельки. В результаті румунське авто протаранило бензобак мікроавтобуса, після чого загорілося. У свою чергу, ГАЗель, яка все-таки заїхала в свій поворот, теж загорілась.

Хто винен в цій трагедії - належить з"ясувати представникам влади.

Прибула на місце події бригада пожежників досить швидко згасила машини, але врятувати постраждале залізо їм не вдалося - від машин залишилася тільки купа металобрухту.

За попередніми даними, обох водіїв госпіталізували з серйозними травмами. Окрім закритої черепно-мозкової травми, водій ГАзелі отримав травму грудної клітини і черевної порожнини, а водій легковика травмував голову, повідомляє Друга Смуга.

Зараз ви читаєте новину «У Києві до тла згоріли два авто (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути