середа, 09 квітня 2008 08:51

У Києві через куріння у ліжку згорів 34-річний чоловік

Через пожежу ледь не постраждав батько загиблого та мешканці сусідніх квартир. За словами свідків, пожежники приїхали оперативно, але не змогли врятувати чоловіка.

Близько третьої години ночі мешканці одного з будинків у провулку Рилєєва почули їдкий сморід. Люди вибігли у коридор, і почали з"ясовувати, де і що горить. Григорій Тимофійович прокинувся від тріску підлоги. Він не одразу зрозумів, що сталося.

Дідусь підняв дружину, що спала у сусідній кімнаті. Коли увімкнули світло, у квартирі було повно диму.

Поки Григорій Тимофійович з"ясовував ситуацію у коридорі, його дружина кликала по допомогу з вікна балкону. Потужне полум"я буквально облизувало обличчя жінки.

Жінку, що голосила з п"ятого поверху, побачили двоє парубків. Вони й викликали рятувальників. Кажуть, все відбувалося як у справжньому блокбастері.

Олександр Музиченко, керівник прес-служби ГУ МНС України в м. Києві: "На жаль, прибувши оперативно, відчинили двері квартири. Допомогти людині, яка була там, вже не було чим".

За словами рятувальників, у пожежі загинув 34-річний киянин. Його батько відпочивав у іншій кімнаті. Прокинувся від гуркоту у двері. Сусіди, що мешкають поверхом нижче досі вимочують результати ліквідації стихії. Люди розповідають, що дивом прокинулися, і не загинути від чадного газу. Ні на кого зла не тримають, і кажуть, що головне – життя. Загиблий сусід любив випити горілки, і, напевно, заснув із цигаркою. Такої думки й експерти МНС.

Олександр Музиченко, керівник прес-служби ГУ МНС України в м. Києві: "За попередніми даними, причина – паління у ліжку. Тому ще раз звертаюся до громадян, які полюбляють палити, особливо прийнявши значну дозу спиртного, що це може призвести до трагічних наслідків", повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві через куріння у ліжку згорів 34-річний чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути