пʼятниця, 03 серпня 2007 15:16

У китайських ресторанах дозволили бити посуд

В ресторані Dark в центрі Пекіна з"явилася незвичайна послуга. Після обіду можна побити посуд в спеціальних кімнатах для зняття стресу.

Ця послуга з"явилася недавно і стала відмінним способом зняти стрес. Щоб "розрядка" відвідувачів не мала ніяких трагічних наслідки для тих оточуючих, для неї в ресторані виділили чотири спеціальні кімнати.

- Ми намалювали чорною фарбою на стінах в цих кімнатах по дві чоловічі фігури у вигляді тіні. Вони служать мішенню для наших клієнтів, які можуть уявляти, що це люди, яких вони сильно ненавидять, - розповідає господар закладу.

Дозволити собі такий шик, як биття тарілок, чашок і іншого посуду, можуть лише ті, хто зробив замовлення більш ніж на 50 юанів (6,5 доларів), проте за весь розбитий посуд, коли роздратування зняте і настрій покращено, все-таки доводиться платити.

Тарілка коштує 10 юанів, решта предметів дорожчі, від 30 до 200 юанів. У ресторані навіть є стерео система. Її теж можна розбити, але поки що ніхто не захотів цього зробити, повідомляє РБК.

Треба відзначити, що незвичність послуги відштовхнула деяких постійних клієнтів ресторану, що злякалися за свою безпеку.

Зараз ви читаєте новину «У китайських ресторанах дозволили бити посуд ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути