неділя, 18 травня 2008 15:06

У Індонезії запалав пором, що перевозив більше 700 пасажирів

Пожежа відбулася в неділю на поромі, який перевозив більше 700 чоловік на індонезійську частину острова Калімантан (Борнео), повідомляє агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на місцеве телебачення.

Спалах на судні відбувся на річці, коли пором наближався до порту біля міста Сампіт (Sampit) індонезійській провінції Центральний Калімантан, приблизно за 800 кілометрів на північний схід від Джакарти, повідомив місцевий телеканал представник місцевої влади.

За його словами, рятувальникам вдалося витягнути з річки в околицях міста десять чоловік. Про долю решти людей з порома не повідомляється. Відомо, що були спроби евакуації з судна. Всього на поромі знаходилися 706 пасажирів і 22 члени екіпажа.

Представник місцевої поліції виразив надію, що інцидент не приведе до людських жертв, оскільки пожежа відбулася вдень.

Водний транспорт є основним видом пересування на індонезійському архіпелазі, який складається з більше 17 тисяч островів. Аварії часто відбуваються через надмірну перевантаженість судна або недотримання заходів безпеки, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «У Індонезії запалав пором, що перевозив більше 700 пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути