вівторок, 27 квітня 2010 13:28

У Дагестані вбили супроводжувача смертниць в московському метро

У Дагестані вбили супроводжувача смертниць в московському метро
У Хасавюртовському районі Дагестану в понеділок знищили бойовика, якого впізнали як причетного до організації вибухів у московському метро 29 березня. Повідомляється, що знищеного бойовика впізнали оперативники за наявними в їх розпорядженні відеозаписами та фотороботом.

"За даними спецслужб, саме ця людина супроводжувала двох терористок-смертниць до Москви", - повідомило джерело. За його словами, на відеозаписах камер метрополітену цей бойовик був у синій куртці з білими вставками, чорній бейсболці та кросівках.

В даний час проводяться додаткові оперативні заходи. Слідству належить остаточно підтвердити ці дані за допомогою експертиз, у тому числі технічних, сказало джерело.

Силовики знищили групу бойовиків у понеділок на автодорозі "Хасавюрт-Муцалаул" в 200 метрах від федеральної автодороги "Кавказ" на околиці села Тотурбійкала Хасавюртовського району.

Нагадаємо, дві смертниці, які підірвали себе в столичному метро 29 березня 2010, теж виявилися мешканками Дагестану. У результаті вибухів у поїздах на станціях "Луб"янка" і "Парк культури" загинули 40 осіб. Оцінки потужності вибуху різняться від 0,3-0,4 кг до 3 кг в тротиловому еквіваленті.

NEWSru
Зараз ви читаєте новину «У Дагестані вбили супроводжувача смертниць в московському метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути