вівторок, 19 червня 2007 08:57

У центрі Москви геї розстріляли православних активістів

18 червня прес-служба руху "Георгиєвці" повідомила, що пізно увечері в неділю біля пам"ятника героям Плєвни по православних активістах була відкрита стрілянина з пневматичної зброї. "Стріляти почали з припаркованого поблизу джипа, - розповіла прес-секретар руху Діана Романовська.– Про те, що по нас відкрили вогонь, ми зрозуміли після того, як у одного з учасників акції почалася кровотеча. Машина відразу зникла". За її словами, активіста з пораненням шиї відвезла "швидка".

Члени православного молодіжного руху "Георгиєвці" звернулися до мера Юрія Лужкова з проханням припинити "напади содомітів на жителів Москви".
"Георгієвці" провели свій перший пікет під назвою "За справжню любов" біля пам"ятника героям Плєвни, де зазвичай збираються представники сексуальних меншин, 27 травня, у день проведення гей-парада у Москві. З 12 червня тут регулярно чергує "георгіївський патруль", учасники якого одягнені у футболки з написом "Георгієвці".

Напади на "георгієвців" почалися ще у суботу. П"ять православних активістів, за їх словами, побили невідомі. Проте відомості про недільний інцидент у міліції не підтвердили. "Ні про яку стрілянину я не чув і не знаю", - повідомив черговий ОВД "Китай-город" підполковник Віктор Биков. У прес-службі ГУВС також заявили, що "сутичок не було, це все вигадки журналістів". У довідковій швидкої допомоги повідомили, "що ніхто з пораненням шиї в неділю не поступав".
"Ми у цих нападах не брали участь, - завірив один з організаторів московського гей-парада, головний редактор сайту www.gay.ru Едуард Мішин.– У більшості своїй ті, хто збирається біля пам"ятника героям Плєвни, істоти субтильні і навряд чи можуть когось образити. До того ж їм це невигідно: жодна меншина ніколи не почне розпалювати конфлікт", повідомляє topnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Москви геї розстріляли православних активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути