четвер, 10 квітня 2008 09:29

Трирічна дитина впала в кому від побоїв батьків

Лікарі "швидкої", які приїхали в багатоповерхівку на Рубльовському шосе в Москві ледь не втратили дар мови, коли побачили дитину. Медиків до вмираючої дитини викликав вітчим. Мати Микити, 20-річна Марина Г., розповіла ескулапам, що син нібито впав з лавки і знепритомнів.

- Побачивши його, я трохи не розплакалася, - поділилася одна з медиків. - Малюк не подавав ніяких ознак життя. Він був весь синій і був суцільною кривавою гематомою. Так впасти неможливо, очевидно, що над дитиною знущалися не один день. Багато синяків і синці були дводенної давності.

Лікарі, як і належить, тут же викликали реаніматологів. Дитина знаходилася в критичному стані, сильно хрипіла і билася в судомах.

- Я узяла його за головку, а вона м"яка, - ледве стримуючи сльози, розповідає лікар. - За свою тридцятирічну практику я таке побачила вперше: у трирічного хлопчика від побоїв розпухнула голова.

Ледве Микиту встигли привезти в реанімацію, як малюк впав в кому.

За словами сусідів родини маленького Микити, до другого заміжжя Марина добре ставилася до сина. Проте з появою в житті Марини співмешканця молода жінка сильно змінилася.

Жінка і її співмешканець були затримані міліцією, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Трирічна дитина впала в кому від побоїв батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути