субота, 11 серпня 2012 11:13

Табачник продовжив термін подачі документів у виші на бюджет

 

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту дозволило продовжити термін прийому оригіналів документів у вишах до 15 серпня 2012 року.

Про це повідомили у прес-службі Громадянської мережі "Опора".

Це пов'язано з невиконанням плану держзамовлення вищими навчальними закладами різних рівнів.

"На ті напрями, на які залишилися вільні місця після третьої хвилі рекомендованих до зарахування, ВНЗ будуть приймати оригінали документів до 15 серпня 2012 року. Абітурієнти, які не потрапили у третій список, але знаходилися близько до нього, повинні звернутися до навчального закладу і поцікавитися, чи є вакантне місце на той напрям підготовки, на який вони подавали заяву та документи, і чи є у них шанси вступити на місця держзамовлення відповідно до їхнього конкурсного балу", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, до 25 серпня 2012 року було дозволено приносити оригінали документів на контрактну форму навчання не лише на ті напрями підготовки, на які вступник подав документи до 31 липня, а й на інші. Проте це можна робити лише в межах одного навчального закладу та на напрями з однаковими конкурсними предметами.

"Лист міністерства має рекомендаційний характер, тому ВНЗ, які вчасно виконали план державного замовлення, не зобов'язані продовжувати терміни зарахування до 15 серпня 2012 року", - уточнили в "Опорі".

Зараз ви читаєте новину «Табачник продовжив термін подачі документів у виші на бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути