вівторок, 17 квітня 2007 11:52

Священик молитвами вилікував прийомну доньку від гепатиту

Трирічна дівчинка, яку вдочерив православний священик із містечка Нижня Салда Свердловської області, завдяки його молитвам вилікувалася від гепатиту С, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на інформацію, опубліковану в "Експрес-газеті".

Настоятель нижньосалдинського храму Олександра Невського отець Леонід вирішив удочерити маленьку Лєру, не зважаючи на вірус гепатиту, який дістався їй від матері-алкоголіка.

Отримавши згоду дружини, отець почав збирати документи на вдочеріння, декілька місяців витратив на їх оформлення, ігноруючи вмовляння не брати на себе відповідальність над хворою дитиною.

Священик ні на хвилину не забував про Лерину хворобу - показував прийомну доньку фахівцям і щодня молився за її здоров"я. І за деякий час аналізи показали, що страшне захворювання минулося.

- Випадок із Лерою просто неймовірний. Перш за все тому, що дівчинка одужала... В онкології, наприклад, теж трапляються випадки, коли страшна хвороба несподівано відступає. І ми, лікарі, вимушені просто розводити руками, - прокоментував цей випадок лікар-гепатолог 1-ої міської клінічної лікарні Катеринбурга, доктор медичних наук Людмила Овсянникова, передають NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Священик молитвами вилікував прийомну доньку від гепатиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути