середа, 14 травня 2008 14:39

Студентка подала на розлучення, коли чоловік відмовився сплатити весілля її кішці

Мешканка Єгипту подала на розлучення після того, як чоловік відмовився сплатити розкішне весільне торжество в п"ятизірковому готелі для її улюбленої кішки, повідомляють в середу єгипетські ЗМІ.

Півроку тому Хадіджа, студентка філологічного факультету одного з каїрських університетів, вийшла заміж за багату людину, яка старша за неї на 50 років.

Чоловік виконував всі бажання молодої дружини. Проте коли Хадіджа вирішила замовити весільний бенкет для своєї кішки в одному з найдорожчих столичних готелів, чоловік категорично відмовився виділити необхідну грошову суму. Хадіджа подала заяву на розлучення.

У залі суду чоловік оголосив, що згоден на розлучення, але, як останній подарунок вирішив все ж таки замовити весільне торжество для кішки своєї дружини в скромнішому готелі, яким управляє його друг. Дівчину це вирішення чоловіка пом"якшило і вона все-таки забрала свою заяву, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Студентка подала на розлучення, коли чоловік відмовився сплатити весілля її кішці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути