середа, 04 червня 2008 08:34

Студенти Великобританії завантажуватимуть лекції на аудіоплеєри

Студенти у Великої Британії та Ірландії першими в Європі зможуть завантажувати лекційні матеріали на аудіоплеєри за допомогою популярного сервісу iTunes.

Торік американська компанія Apple запустила безкоштовний освітній розділ сервісу iTunes, який одразу виявився запитаний провідними університетами в США. Тепер лекції будуть доступні і студентам в Європі. "Піонерами" виступили Університетський коледж Лондона, заочний британський Відкритий університет, а також Трініті-коледж Дубліна.

Багато британських навчальних закладів раніше вже пропонували своїм студентам власні навчальні подкасти (аудіоролики для плеєрів), але завантажити матеріали на iTunes можна буде вперше.

Серед них будуть лекції провідних викладачів і наукових співробітників, а також інші аудіо- та відеоматеріали. Університетський коледж Лондона, наприклад, планує викладати для завантаження лекції з нейробіології, популярні денні лекції, а також аудіовипуски новин навчального закладу.

Представники академічного співтовариства сподіваються, що матеріали можуть стати цікавими не тільки для студентів, а й для ширшої аудиторії, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Студенти Великобританії завантажуватимуть лекції на аудіоплеєри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути