пʼятниця, 28 березня 2008 08:46

Стрілянина в американській лікарні: загинули троє людей

В результаті стрілянини в лікарні американського міста Коламбус (штат Джорджія) загинули троє людей, той, що стріляв був поранений поліцейським

В результаті стрілянини в лікарні американського міста Коламбус (штат Джорджія) загинули троє людей, той, що стріляв був поранений поліцейським, повідомив журналістів керівник місцевого поліцейського департаменту Рікі Борен. Стрілянину в лікарні вчинив 63-річний шкільний вчитель Чарльз Джонстон, чия мати померла в цій лікарні в 2004 році.

В даний час Джонстон з пораненням плеча знаходиться в іншій лікарні і вранці в п"ятницю буде переданий поліції. Йому вже пред"явлені звинувачення у вбивстві.

Як повідомив Борен, Джонстон приїхав в лікарню з трьома пістолетами, зокрема 9-міліметровим автоматичним і револьвером 38-го калібру. Він піднявся на п"ятий поверх, де розташовується реанімаційне відділення. "Він у всьому винив медбрата. Він вважав, що його мати не отримала відповідного догляду", - сказав Борен.

Далі, за словами Борена, Джонстон дочекався, коли хтось назве по імені медбрата, якого він вважав винним в смерті своєї матері. Потім він пройшов за медичним співробітником в одну з порожніх палат і там вистрілив в нього. Перед тим, як натиснути на курок він запитав: "Ти пам"ятаєш мене? Пам"ятаєш мою матір?", - додав Борен.

Після першого поранення медбратові вдалося вибігти з палати і він спробував сховатися від нападаючого, проте Джонстон вистрілив ще раз. Потім, коли Джонстон вже покидав медичну установу, він побачив охоронця і вистрілив у нього.

Вже на вулиці, коли Джонстон сідав в машину, на паркувальне місце перед його автомобілем під"їхав ще один - Джонстон застрелив водія, коли той виходив із машини. Ця людина від отриманого поранення померла дещо пізніше.

В цей час на лікарняну парковку в"їхала машина з офіцером поліції. Джонстон знову почав стріляти. Офіцер відкрила у відповідь вогонь. В ході перестрілки на місце події прибув детектив, який перекрив своєю машиною виїзд Джонстону і, коли Джонстон спробував вистрілити і в нього, детектив поранив нападаючого.

Джонстону була зроблена операція і він знаходиться в задовільному стані, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина в американській лікарні: загинули троє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути