четвер, 06 вересня 2007 09:50

Страчено китайського парламентарія, який вбив свою коханку

Один з високопоставлених парламентаріїв Китаю і його племінник були страчені за вбивство коханки чиновника, яка вимагала від нього одруження і грошей. Як пише сьогодні британська газета The Times, 61-річний Дуан Юі, колишній глава Постійного комітету парламенту Цзінаня (адміністративний центр провінції Шаньдун), умовив племінника-поліцейського допомогти йому позбавитися жінки. Він вирішив влаштувати дорожню аварію для усунення своєї коханки. Племінник і власник автомайстерні встановили в її машину вибуховий пристрій, що спрацював за допомогою пульта дистанційного керування.

Випадки використання вибухових пристроїв настільки рідкісні для Китаю, що до Цзінань була терміново відправлена слідча група міністерства громадського порядку. У мобільному телефоні жінки слідчі виявили номер парламентарія, що й привело до розкриття справи. Сам Дуан Юі заявив, що не хотів убивати коханку, а збирався просто підстроїти аварію, щоб "вона втратила здатність думати". "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Страчено китайського парламентарія, який вбив свою коханку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути