вівторок, 04 листопада 2008 09:07

Смерть рідної бабусі не зупинила Обаму (ФОТО)

 

Барак Обама в одній зі своїх останніх промов віддав належне бабусі, заявляючи, що вона була однією з "непомітних героїв" Америки.


                 Стенлі Денхем, Барак Обама і Медлін Денхем

Перед тисячами виборців кандидат у президенти безпристрасно поклявся служити таким героям, якщо його оберуть.

Пані Дунгам померла в понеділок у віці 86 років. За словами Обами, вона померла уві сні після тривалої боротьби з хворобою - раком - у своєму будинку в Гаваях. З нею на той час була його сестра Маяа Соєторо.

Барак Обама розповів про життя своєї бабусі від її народження у 1992 році. Згадав про її одруження з його дідусем, про важкі часи Великої Депресії та Другої світової війни.

"Вона була дуже скромною і дуже відвертою людиною. Вона була однією з тих непомітних героїв, яких можна побачити по усій Америці. Вони не відомі. Їх імена не знайдеш у газетах." - говорить демократ.

"Проте кожного дня вони важко працюють. Вони піклуються про свої родини. Вони жертвують собою заради дітей і правнуків. Вони не шукають популярності. Все що вони намагаються робити - це робити правільні речі." - додає Обама.

" І у цьому натовпі є багато таких непомітних героїв... які важко працюють і приносять себе у жертву все своє життя, сподіваючись на краще життя для своїх дітей. І саме за це ми боремося. І вже за один день, Північна Кароліно, у нас є можливість віддати шану всім цим непомітним героям по усій Америці і усій Північній Кароліні." - продовжував емоційну промову кандидат.

Про смерть бабусі Обама дізнався сьогодні вранці у Флориді, де перебуває з виборчою кампанією. Минулого місяця він призупинив кампанію, щоб провести час з бабусею в Гаваях, адже стан її здоров"я погіршився. Проте Обама планує виступити зі своїми останніми промовами і таки закінчити передвиборчі перегони, як запланував.

Опитування показують, що Обама збирається завтра стати першим темношкірим президентом Сполучених Штатів, повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Смерть рідної бабусі не зупинила Обаму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути