середа, 04 квітня 2007 17:29

Слон Йосі задавив свою подругу в сексуальному пориві (ФОТО)

Слон Йосі, що проживає в ізраїльському зоопарку, відомий у всьому світі. Гігант, що важить 7 тон, відрізняється винятковою плодючістю і є найкрупнішим слонів, що коли-небудь жив в зоопарках.

Позавчора, 2 квітня, коли стадо африканських слонів гуляло по загороді, відбулася трагедія: 46-річний Йосі, який, очевидно, знаходився в стані сексуального збудження, підбіг до 48-річної слонихи Атари, яка була його подругою останні 33 роки, і придавив її до бетонної стіни.

Свідками сімейної трагедії сталі десятки відвідувачів Сафарі. В той час, як Атара ревла від болю, працівники парку намагалися відтягнути Йоси, проте безуспішно. У результаті, ветеринарові Ігалю Горвіцу не залишалося нічого іншого, окрім як встановити факт смерті.

"Йосі вважається одним з кращих слонів в зоопарку. Зазвичай він спокійний і тихий, раніше він ніколи не страждав нападами гніву. У нього дуже багато нащадків", - розповіла прес-секретар Сафарі Сагіт Горвіц.

Після трагедії Йосі відокремили від стада, яким він керував останні роки. "Спочатку ми повинні перевірити, що стало причиною нападу гніву, Йосі, що примусив, убити свою подругу. Для нас це загадка. Раніше між цими слонами ніколи не було сварок. Більш того, вони вважалися ідеальною парою і піклувалися один про одного", - розповіла Горвіц, повідомляє Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Слон Йосі задавив свою подругу в сексуальному пориві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути