Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2007 09:02

Син Порошенка потрапив у ДТП

Син Порошенка потрапив у ДТП
Олексій Порошенко, старший син екс-секретаря РНБО Петра Порошенка, у вівторок потрапив у ДТП. О третій годині дня на трасі Рені-Одеса за 73 км. від Одеси автомобіль "Субару" на швидкості вискочив на зустрічну смугу, а потім злетів у кювет, де і перекинувся.

Пасажири "Субару" (машина дуже пошкоджена) дістали легкі тілесні ушкодження. Олексій Порошенко до лікаря однієї з лікарень області звернувся сам. Там встановили легкий струс мозку і надали допомогу.

Інформацію джерел в одеському ДАІ підтвердила Ірина Фріз, прес-секретар Петра Порошенка. За її словами, Олексій вертався до Києва з Одеської області, де проводив свій відпочинок. "По дорозі машину занесло і Олексій з"їхав у кювет. Ніхто не постраждав. Ніякого зіткнення з іншою машиною не було. Автомобіль пошкоджений від удару в дерево", - повідомила Ірина. За її словами, в одній з одеських лікарень у Порошенка-сина лікарі констатували легкий струс мозку. Проте стан його здоров`я зараз в нормі. Додому до Києва він поки не повертався, але планує це зробити в найближчий день, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Син Порошенка потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути