вівторок, 26 лютого 2008 11:30

Саркозі шкодує, що образив людину минулої п"ятниці

Президент Франції Ніколя Саркозі визнав, що в ході інциденту на відкритті Міжнародного сільськогосподарського салону йому "було краще промовчати". Про це Саркозі заявив у розлогому інтерв"ю, даному популярній французькій газеті Le Parisien.

Саме журналіст Le Parisien зняв минулої п"ятниці інцидент на сільськогосподарській виставці, в ході якого президент образив людину, яка не побажала подати йому руки. "Правильніше було зовсім не відповідати йому", – визнав президент Саркозі в інтерв"ю Le Parisien.

"Проте важко, коли ти є президентом, не відповідати на образу і дозволяти, що називається, витирати об тебе ноги", – додав Ніколя Саркозі. "Безумовно, у мене є не тільки чесноти, а й вади", – визнав Саркозі.

"У той же час я не вважаю, що завдання глави держави зводиться до того, щоб викликати до себе загальну симпатію і виглядати людиною, яку всі б мріяли мати за свого приятеля", – зазначив він. Завдання президента – забезпечувати просування країни вперед, "що може викликати у людей як позитивні, так і негативні емоції", відзначив Ніколя Саркозі.

"Надалі я прагнутиму краще представляти нашу політику, щоб її краще розуміло населення", – сказав президент Франції.

Він повідомив, що "спокійно й розумно" ставиться до результатів цілого ряду опитувань громадськості, які показали сильне падіння його популярності, передає ИТАР-ТАСС. "Не слід думати, що якщо опитування показують хороший рівень популярності, то в країні все добре. Так само як не слід вважати, що все погано при поганому рейтингу", – сказав Саркозі. "Але я зроблю свої висновки з цих опитувань", – пообіцяв Саркозі.

У Франції інцидент з президентом країни дотепер викликає численні критичні відгуки з боку лівих сил. Інцидент з президентом Франції стався за два тижні до муніципальних виборів, на яких правлячих правоцентристів чекає серйозне протиборство з лівими та центристами, повідомляє  NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Саркозі шкодує, що образив людину минулої п"ятниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути