понеділок, 22 вересня 2008 09:29

Руслана стала Мераєю Керрі (ФОТО)

 
Закрита п"ятнична вечірка зібрала в ляльковому театрі Києва "вершки" столичного бомонду.

Бізнесмени, спортсмени та селебріті вирішили розібратися, які "метаморфози" належить пережити співочій трійці в особах Руслани, Віталія Козловського та Гайтани в шоу з однойменною назвою. Що до чого, ми з"ясували ще в гримерці Віталія Козловського. "Буду сьогодні вилитий Роббі Уільямс!" - самовдоволено сказав красень, виставляючи напоказ м"язисті руки і тут же пробасив від болю "а-а-ау" на адресу перукаря, який "начиняв" у цей момент його залаковану шевелюру шпильками. "Як думаєте, мені треба підстригтися? - задумливо запитав Віталій. - А то набридло волосся довге!"

Присутні змогли сповна оцінити майстерне виляння Козловського стегнами "а-ля Роббі" вже під час виконання пісні "Енджелз" ("Ангели"). Віталік танцював на сцені не гірше за справжнього стриптизера, погладжував свої груди і промуркотав "Вау!" в кінці виступу.

Але ані піруети Уільямс-Козловського, ані вокальні імпровізації Гайтани, яка виступала "на десерт" в образі британського співака Seal (Сил), не порівняти з ефектом, що справила на глядачів переможниця Євробачення-2004 Руслана. У гламурній пані, яка з"явилася перед публікою в перуці блондинки та одягненою в золотисту сукню, складно було впізнати "дику амазонку". "Якщо чесно, в образі Мераї Керрі мені було трохи ніяково! - зізналася співачка. - Коли я співала в джинсах, все у мене виходило набагато краще!", повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Руслана стала Мераєю Керрі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути