понеділок, 30 листопада 2009 16:58

Росіянка пережила два теракти "Невського експреса" 2007 і 2009 років

Росіянка пережила два теракти "Невського експреса" 2007 і 2009 років

Одна з пасажирів підірваного в п"ятницю "Невського експреса" була в поїзді під час минулого теракту. 35-річна петербурженка Наталія Новікова їхала горезвісним маршрутом і в 2007 році. Зараз вона перебуває в реанімації петербурзького Інституту травматології та ортопедії імені Вредена, повідомляє Life News.

"У Наталії складний перелом тазостегнових кісток, - розповів фельдшер швидкої Юлія Моргунова, яка перевозила потерпілу на реанімобілі з Боровичів у Петербурга. - Стан Наталії оцінювався як важкий, але вона трималася молодцем. Звичайно, їй буде потрібно тривале лікування, але, думаю, що до 8-го березня вона вже буде бігати на підборах ".

Новикова вже кілька років живе між двома столицями. "У Наташі свій бізнес - вона має декілька магазинів в Петербурзі, - розповів чоловік Наталії Сергій. - По роботі постійно доводиться мотатися між Москвою і Пітером. Цей маршрут для неї рідний. Буквально кожен тиждень вона їздить з міста до міста".

Катастрофу поїзда в серпні 2007 року Наташа переживала довго й важко. "Серйозних травм Наташа тоді не мала: синці, подряпини, а ось нервовий зрив був дуже сильним, - продовжує Сергій. - Вона довго боялася знову сідати у вагон. Її пересмикувало при вигляді поїзда на повній швидкості".

27 листопада після проведення вдалих переговорів у столиці Наталія знову сіла на поїзд N 166 у другий вагон. А через два з половиною години потяг підірвали. Найпотужніший удар припав саме на вагон, в якому була Наталя: він зійшов з рейок і перекинувся.

Нагадаємо, швидкий поїзд номер 166 зазнав катастрофи в п"ятницю ввечері приблизно в кілометрі від адміністративного кордону Новгородської та Тверської областей. За останніми даними, внаслідок аварії загинуло 26 осіб, з них розпізнані тіла 25 чоловік, госпіталізовано в лікарні 90 осіб. Катастрофа сталася в той момент, коли експрес їхав зі швидкістю понад 200 км / ч.

За основною версією правоохоронних органів, причиною катастрофи став теракт.

Newsru.com

Зараз ви читаєте новину «Росіянка пережила два теракти "Невського експреса" 2007 і 2009 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути