неділя, 29 листопада 2009 13:11

У "Невському експресі" їхали футболісти "Зеніта"

У "Невському експресі" їхали футболісти "Зеніта"
У потягу "Невський Експрес", який зазнав аварії, знаходилося чотири футболісти молодіжного складу пітерського "Зеніта".

Крім чемпіона Європи серед юніорів Яна Бобровського, в поїзді знаходилися ще четверо хлопців, які виступають за юнацьку збірну Росії 1992 року народження: Олег Шалаєв і троє гравців молодіжного складу "Зеніта" - Микита Бочаров, Олександр Петров і Станіслав Муріхін.

Всі вони не взяли участі в переможному матчі проти дублерів московського "Спартака", забезпечивши "Зеніту" золоті медалі молодіжної першості.

"У фізичному плані з нами все гаразд, зате в моральному досі якось моторошно. Ми на власні очі бачили, що творилося після аварії, і ходили в перший та другий вагони - допомагати людям, які постраждали у цій катастрофі", - розповів інтернет-порталу "90 хвилин" Муріхін.

"Було дуже страшно. Досі в очах кров і уламки. У сусідньому вагоні їхав Ян Бобровський, а разом з нами - хлопці зі збірної 1992 року народження: Саша Петров та Олег Шалаєв. З ними, на щастя, все в порядку, ми постійно трималися разом. До Петербурга нас привезли в 3 години ночі суботи", - сказав футболіст.

Советский спорт
Зараз ви читаєте новину «У "Невському експресі" їхали футболісти "Зеніта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути