понеділок, 09 лютого 2009 13:38

Російські туристи віддають перевагу Україні в СНД

Російські туристи віддають перевагу Україні в СНД
Україна та Грузія стали найпопулярнішими для росіян "туристичними" країнами пострадянського простору, свідчить поширене в понеділок опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД).

Опитування проведене за ініціативи міжнародного дослідницького агентства "Євразійський Монітор" в 13 колишніх республіках Радянського союзу. Респондентам пропонувалося вибрати країну на пострадянському просторі, в якій вони більше всього хотіли б побувати, якби могли відвідати в ній лише одне місце.

Росіяни найчастіше називали Україну (14%), другою за популярністю стала Грузія (8%). По 6% громадян РФ висловили бажання відвідати яке-небудь місце в Білорусі та Латвії.

Рідше у росіян з"являлось бажання зробити візит до Естонії (4%), Вірменії, Казахстану та Узбекистану (по 3%). Ще менше виявилось респондентів, готових зробити турпоїздку до Молдови, Азербайджану або Литви (по 2%). Найнепривабливішими з погляду туризму країнами росіяни назвали Киргизію, Таджикистан (по 1%) та Туркменістан (менше 1%), повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Російські туристи віддають перевагу Україні в СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути