субота, 08 грудня 2007 15:42

Релігійний грек намагався вивезти з України церковне начиння

Партію церковного начиння, яке контрабандою везли з України до Греції, вилучили в п"ятницю прикордонники і співробітники митниці в пункті пропуску "Старокозацьке" на межі з Молдавією.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби у суботу, під час оформлення рейсового автобуса "Афіни - Ростов-на-Дону" українські прикордонники і митники звернули увагу на три підозрілі картонні ящики - власність водія автобуса, громадянина Греції.

У ящиках інспектори виявили різні металеві і дерев"яні ікони, а також дерев"яний хрест, три види лампадок, ладан і інші предмети. Всього було вилучено 600 предметів 21 найменування. Все церковне начиння передане на експертизу. З"ясувалося, що громадянин Греції є релігійною людиною.

Крім того, ще однин церковний атрибут - Біблію 1901 року видання - виявила прикордонно-митна група пункту пропуску "Чіп" в баку для сміття одного з вагонів потягу "Москва-Будапешт". При цьому не вдалося з"ясувати, кому належить раритет, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Релігійний грек намагався вивезти з України церковне начиння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути