Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2007 17:04

Рекламні щити зі сценами перемоги українців над росіянами з"являться у Львові

Рекламні щити зі сценами перемоги українців над росіянами з"являться у Львові
Українська націоналістична партія "Свобода" має намір в липні розмістити на вулицях Львова рекламні щити із зображенням сцен битви під Конопотом 1659 року, де українські козаки разом з поляками і кримськими татарами розбили військо московського царя. Про це заявила депутат Львівської облради Ірина Фараон.

- Бій Виговського під Конотопом, де він гарненько відлупцював нашого стратегічного партнера так, що і сьогодні у нього жижки трясуться навіть від імені цього гетьмана, - сказала вона.

На думку Фараон, такі рекламні щити повинні "продемонструвати українцям мілітарну силу українців". Вона підкреслила, що українці не "ніжні, добрі і толерантні", а, перш за все, "адекватні".

Минулої зими "Свобода" встановлювала в Львові плакати з цитатами з віршів Тараса Шевченка "Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями".

На вулицях Львова з"явилися тоді також плакати з гаслом: "Матюки перетворюють Тебе на москаля" з написом "... У рАссєі матом не лаються... На ньом разгАварівают". Перший такий плакат у присутності журналістів наклеїв на сміттєвий контейнер голова Львівської міської організації Всеукраїнського об"єднання Свобода, депутат міськради Львова Іван Гринда, передає Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Рекламні щити зі сценами перемоги українців над росіянами з"являться у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути