середа, 28 березня 2007 19:42

"Шумахер у рясі" тероризує Португалію

Представники португальської Асоціації автоаматорів, стурбовані азартом і енергією католицького прелата, які він проявляє не на богослужіннях, а на автомагістралях. Люди зважилися, довести до відому Ватикану нюанси не дуже благочинної поведінки "шумахера в рясі".

Португальці звернулися з проханням до Ватикану, щоб його представники втихомирили місцевого священика, який ганяє на своєму автомобілі, не думаючи про наслідки

Отець Антоніо Родрігес – єдиний в Португалії власник Ford Fiesta 2000 ST. Потужність двигуна – 150 к.с.  У одній з місцевих газет були приведені його вислови, які не найкраще характеризують священнослужителя. Отець Антоніо хвалився, що може їздити із швидкістю 130 миль на годину (близько 210 км/ч), і дякував Господу за те, що його жодного разу не оштрафували.

Раніше  священик заявляв, що катає на машині підлітків і лише завдяки ній встигає об"їхати всі три церкви в своєму приході.

У листі до Ватикану прискіпливі члени португальської Асоціації водіїв попросили Його Святійшість допомогти священикові замислитися про серйозність його дій і навчити його чинити опір спокусам, головними з яких є "марнославство і пристрасть до невиправдано швидкої їзди", передає авто портал Колеса.

Зараз ви читаєте новину «"Шумахер у рясі" тероризує Португалію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути