неділя, 17 березня 2013 12:49

П'ятеро людей зізналися у згвалтуванні туристки в Індії

П'ятеро людей зізналися у згвалтуванні туристки в Індії
Поліцейський на місці нападу на туристів Фото: AP

П'ять жителів індійського села зізналися у згвалтуванні туристки зі Швейцарії та побиття її чоловіка, повідомляє Agence France-Presse з посиланням на представника місцевої поліції. Найближчим часом, після залагодження формальностей, затримані будуть заарештовані.

Поліція шукає шостого підозрюваного. Всього в згвалтуванні, за різними даними, брали участь від 6 до 10 осіб: пара, як відзначає The Hindustan Times, не змогла назвати точне число, так як на них напали в темний час доби.

The Hindustan Times при цьому повідомляє, що поліція затримала трьох осіб (раніше йшлося про більш ніж 20 затриманих за підозрою в причетності до згвалтування). За даними індійської преси, їх звуть Вішну Канджар, Рам Канджар і Газа Канджар. Чи є вони родичами, не уточнюється.

За даними поліції, підозрювані живуть в селі неподалік від лісистій місцевості, де ввечері в п'ятницю, 15 березня, швейцарські туристи вирішили переночувати в наметі. Чоловіки проходили повз і, помітивши пару, побачили можливість напасти на них і згвалтувати жінку. Крім згвалтування, вони побили чоловіка і пограбували туристів, відібравши у них гроші (10 тисяч рупій - приблизно 185 доларів США), ноутбук і мобільні телефони.

Після нападу пара змогла дістатися до поліцейської дільниці. Жінку відвезли в лікарню, де лікарі підтвердили факт згвалтування. На даний момент туристку вже виписали з лікарні, і вона разом з чоловіком вирушила в Делі.

Швейцарська пара з Лозанни - викладачка 38 або 39 років і 29-річний сантехнік - перебували в тримісячному велоподорожі по Індії. Вони їхали з міста Орчха, в якому знаходиться багато індуїстських храмів, в Тадж-Махал, коли на них напали.

Групові згвалтування в Індії привернули увагу громадськості після того, як в грудні 2012 року після згвалтування померла 23-річна індійська студентка. За звинуваченням у її вбивстві було заарештовано шість осіб, в тому числі один неповнолітній. Один з фігурантів справи в березні 2013 року наклав на себе руки у в'язниці. Повнолітнім загрожує страта, а неповнолітньому - до трьох років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «П'ятеро людей зізналися у згвалтуванні туристки в Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути