четвер, 15 травня 2008 14:40

П"яниці катаються на дитячих каруселях

— Дитячий майданчик перетворили на шинок, — обурюється директор сільгосптовариства "Прикордонне"Михайло Кондратенко, 53 роки.

Каруселі в селі Ільмівка Городнянського району Чернігівщини встановили торік навпроти сільради. Привезли з Черкас. Платило за них сільгосппідприємство. Працівники та директор власноруч облаштовували дитячий майданчик. Бухгалтери з контори пофарбували. Нині тут 18 гойдалок, атракціонів та карусель.

— Щойно поставили, діти навіть перестали бігати на ставок у сусідню Володимирівку купатися, — продовжує Михайло Кондратенко. — Школярі прибігали на перервах погратися. Літом діти звідти не виходили. А потім за 10 метрів від майданчика збудували магазин. Туди ходять за горілкою і цигарками. Місцеві п"яниці йдуть випивати на майданчик. Потім катаються на каруселях. Накидають пляшок, стаканчиків. Діти стали боятися ходити туди.

Дозвіл на будівництво магазину дала сільрада. Директор сільгосппідприємства звертався до голів райдержадміністрації та райради з проханням з"ясувати, чому поряд із дитячим майданчиком дозволили будівництво магазину. Відтоді минуло кілька місяців, а відповіді Кондратенко  не отримав.

Зараз ви читаєте новину «П"яниці катаються на дитячих каруселях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути