середа, 28 лютого 2007 17:51

Призер туринської Олімпіади знайшов рідних батьків через 25 років

Призер туринської Олімпіади у фристайлі американець Тобі Доусон, який народився в Південній Кореї і загубився на ринку в трирічному віці, знайшов свою рідну сім"ю через 25 років. Сьогодні він зустрівся з батьком Кімом Чже Су, який упізнав сина під час Ігор-2006, коли той виграв бронзову медаль.

Після успіху в Турині на споріднені зв"язки з Доусоном претендували відразу декілька корейських сімей, у зв"язку з чим спортсмен вирішив дочекатися результатів генетичних експертиз, що зайняло більше року. Фахівці підтвердили, що Кім Чже Су є біологічним батьком Доусона, після чого той приїхав до Кореї.

Тобі Доусон загубився на одному з ринків портового міста Пусан, коли йому було три роки. Кім Чже Су, який працював у той час водієм вантажівки, намагався знайти сина в притулках міста, але пошуки виявилися невдалими.

- Я шукав його в багатьох притулках, але мені говорили, що у них немає такої дитини. Мені не дозволяли увійти всередину, - розповів 53-річний Ким Чже Су.

ПРийомні батьки Доусона виявилися лижними інструкторами в Колорадо (США), де він і почав займатися лижами. У вересні минулого року спортсмен вирішив піти з фристайлу і почати кар"єру гольфіста, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Призер туринської Олімпіади знайшов рідних батьків через 25 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути