вівторок, 09 жовтня 2007 11:04

Пред"явлені звинувачення учасникові аварії, в якій загинув костромський губернатор

Слідчий комітет при прокуратурі Московської області пред"явив звинувачення учасникові аварії, в якій загинув губернатор Костромської області Віктор Шершунов. Андрію Нікіфорову пред"явлено звинувачення в порушенні правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності до смерті двох або більше осіб. Сам він знаходиться в лікарні Сергієва Посада. За словами друзів, у нього десять переломів, черепно-мозкова травма і велика втрата крові. Проте лікарі оцінюють стан чоловіка, що вижив, як стабільний.

За офіційною версією, вночі 20 вересня Нікіфоров виїхав на смугу стрічного руху, внаслідок чого і відбулося зіткнення. Удар був такої сили, що пасажири авто Mercedes - костромський губернатор і його водій – загинули на місці. Вони не були пристебнуті ременями безпеки. Але згодом з"ясувалося, що автомобілі, які зіткнулися, рухалися не назустріч один одному, а в одному і тому ж напрямі. Версія прокуратури не припускає провини водія губернатора Шершунова, хоча в органах визнають, що його Mercedes рухався з "сильним перевищенням дозволеної швидкості". "Эхо Москвы".

Зараз ви читаєте новину «Пред"явлені звинувачення учасникові аварії, в якій загинув костромський губернатор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути