четвер, 19 липня 2007 18:37

Помічник депутата від БЮТ намагався захистити п"яного винуватця ДТП

Вчора в Києві на подвір"ї житлового будинку на вулиці Героїв Сталінграда сталася безпрецедентна автомобільна аварія – розбито 9 машин, могло постраждати мінімум 8 людей. Серед розбитих автомобілів виявилася машина видавця журналу "Фокус" Надії Шаломової.

Пізно ввечері на подвір"я житлового будинку на величезній швидкості в`їхав автомобіль "Мерседес", врізався в ряд припаркованих машин, розбив три з них і відлетів до бордюру. Потім "Мерседес" знову рушив з місця, не впорався з управлінням і розбив ще 6 автомобілів, які стояли на стоянці. За свідченнями очевидців, від автомобіля в останню мить встигли відскочити 8 чоловік, що були в той момент на подвір"ї.

Мешканці двору, які викликали ДАІ, стверджують, що водій "Мерседеса" довго просто не міг вийти з автомобіля, оскільки був у стані сильного алкогольного сп`яніння. Винуватцем ДТП виявився 39-річний киянин Андрій Кургаєв, що живе в сусідньому будинку.

Особливо обурливим нам здається наступний факт - незадовго після прибуття ДАІ на подвір"ї з`явилася людина, яка, за твердженям очевидців, пред`являла посвідчення помічника депутата від партії БЮТ Григорія Омельченка. Людина з посвідченням вступила в переговори з автоінспекторами, захищаючи порушника. На запитання потерпілих про те хто він такий і чому втручається, відповідати відмовився, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Помічник депутата від БЮТ намагався захистити п"яного винуватця ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути