вівторок, 11 січня 2011 10:57

Полуниця і попкорн допоможуть схуднути

Полуниця і попкорн допоможуть схуднути

Дослідження Єльської університетської медичної школи довели: ті, хто бігає щонайменше чотири години на тиждень, спалюють більше калорій в порівнянні з людьми, які не люблять біг. Причому калорії продовжують згоряти швидше, навіть коли людина не на пробіжці.

А вчені з Коледжу Нью-Джерсі стверджують, що тренування буде більш продуктивним, якщо основне навантаження випаде на його першу частину. Це дозволить спалити на 23% більше калорій. Якщо ж протягом 40 хвилин серцебиття буде залишатися на рівні, рівному 80% максимальних показників, то наступні 19 годин метаболізм зросте в рази.

У свою чергу, чергування інтенсивних і менш інтенсивних навантажень теж допомагає скидати вагу. Якщо додати до цього обважнювачі, то можна спалити на 8% більше калорій за тренування. Швидка ж і ритмічна музика дозволить легше займатися.

Щоб не набрати вагу знову, вчені з Університету Алабами радять на тиждень виділити 80 хвилин на тренування. А ось дослідники Інституту Купера в Далласі пропонують використовувати лижні палиці. Так, прогулянка з цим аксесуаром збільшить обсяг спалюваних калорій на 20%.

Співробітники Дослідницького центру ароматерапії в Чикаго радять людям, які худнуть, нюхати полуницю і попкорн.

При цьому якщо людина сидить на дієті, то спалювати більше 250 калорій в день шкідливо, адже метаболізм сповільниться, пояснює доктор Манфрія. У раціон повинні входити мигдаль, вишня, йогурт, грейпфрут, злаки і гостра їжа. Алкоголь же - головний ворог. Він знижує швидкість метаболізму на 73%.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Полуниця і попкорн допоможуть схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути