понеділок, 06 грудня 2010 15:59

Схуднути можна за допомогою мандаринів

Схуднути можна за допомогою мандаринів

Вчені Південної Кореї виявили, що вживання мандаринів сприяє зменшенню ожиріння печінки й знижує жирові накопичення в черевній порожнині.

У дослідженні взяли участь 60 школярів, які страждають ожирінням. 30 дітей протягом трьох місяців робили фізичні вправи і пили мандариновий сік. Друга половина учасників дослідження також відвідувала фізичні тренування, але мандариновий напій не вживала. У результаті експерименту перша група втратила 1,5% зайвої ваги.

Інший експеримент, який проводили з щурами, довів, що ін'єкції мандаринового концентрату призвели до втрати 59% черевних жирових накопичень у тварин. У цілому вони схуднули на 45%, передає АМІ-ТАСС.

За словами вчених, мандариновий напій допомагає швидко позбутися від жирових відкладень. Також мандарини благотворно впливають на печінку, відновлюючи її клітини. В даний час медики працюють над створенням лікувального напою на основі мандаринів.

Зараз ви читаєте новину «Схуднути можна за допомогою мандаринів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути