вівторок, 02 лютого 2021 03:47

Підробляв документи. Ексочільника ДАБІ оголосили в розшук

Підробляв документи. Ексочільника ДАБІ оголосили в розшук
Кудрявцева розшукують через підробку диплома. Фото: Главком

Колишньому голові Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексію Кудрявцеву повідомили про підозру та оголосили у розшук.

Повідомлено про підозру колишньому голові Державної архітектурно-будівельної інспекції України за фактом вчинення пособництва у підробленні офіційного документу та використанні при призначенні на посаду (ч. 5 ст. 27, ч. 3, ч. 4 ст. 358 КК України), повідомили у Офісі Генерального прокурора.

Колишній високопосадовець звернувся до невстановлених осіб з проханням видати йому завідомо підроблений документ – диплом про вищу освіту, надавши свої повні анкетні дані.

Експосадовець неодноразово повідомлявся стороною обвинувачення про необхідність прибуття до органу досудового розслідування для участі у проведенні слідчих та процесуальних дій, водночас жодного разу не з'явився.

У зв'язку із зазначеним, повідомлення про підозру експосадовцю у вчиненні цих кримінальних правопорушень направлено поштою, відповідно до вимог ст. ст. 278, 111 КПК України та його оголошено у розшук.

Кримінальне правопорушення викрито прокурорами спільно з працівниками територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реформа ДАБІ заблокована. Нардепи поставили "двійку" міністрові Чернишову

Тим часом, розроблений в Міністерстві розвитку громад і територій проєкт постанови Кабміну, який покликаний "вдосконалити архітектурно-будівельний контроль", написаний в інтересах великих забудовників і багато в чому не відповідає чинному законодавству.

Зараз ви читаєте новину «Підробляв документи. Ексочільника ДАБІ оголосили в розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути