вівторок, 25 грудня 2007 12:18

Піратська "Іронія долі. Продовження" вже в Інтернеті

Фільм "Іронія долі. Продовження" , що дбайливо охороняється, потрапив в Інтернет в рекордні терміни - всього за 30 годин після громадської прем"єри в Москві.

Ноги ростуть з InterFilm.ru - одного з найвідоміших "релізерів" піратських копій фільмів. Судячи за якістю картинки і, особливо, звуку, практично не залишається сумнівів, що фільм був знятий на мобільний телефон. Залишається тільки з"ясувати, в якому з кінотеатрів був вироблений відеозапис, але те, що це не стандартний "CamRip" (зйомка відеокамерою "з руки") і вже тим більше не TeleSin (зйомка відеокамерою з штатива у порожньому залі) сумніватися не доводиться.

Доречно зауважити, підготовлений "реліз" "Іронії Долі - 2" в повній відповідності з піратськими вимогами: розмір файлу 720 Mb (стандарт для копіювання на CD), картинка підрізана (щоб не було видно "ходячих голів"), звук почищений фільтрами (судячи по стійкому рівню шуму).

Такий плювок у пана Ернста не залишиться не поміченим, адже саме за його словами піратської копії "Іронія долі. Продовження" в Інтернеті бути не повинно, хоча самі того не підозрюючи творці фільму поставили черговий рекорд - копія фільму з"явилася в Інтернеті через 30 годин після прем"єри в мережах кінотеатрів: такого не пам"ятають навіть старожили піратського ринку. Цікаво, чи знайдуть цього разу зловмисника? Нагадаємо, що штраф за піратську копію "Сімпсонів", зняту мобільним телефоном, склав 857 доларів США, пише News.rin.ru.

Зараз ви читаєте новину «Піратська "Іронія долі. Продовження" вже в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути