субота, 24 січня 2009 14:37

Під час інавгурації Обами камери зафіксували НЛО (ФОТО, ВІДЕО)

 
Камера американського телеканалу зафіксувала неопізнаний літаючий об"єкт, що пролітав над Вашингтоном під час інавгурації президента США Барака Обами.

Відео з якимось об"єктом в небі над площею Капітолію активно обговорюється в Інтернеті. Люди, які подивилися відео, залишають коментарі, згідно з якими багато хто не переконаний, що об"єкт, що пролітав в небі, схожий на птаха, оскільки візуально він плоский і без крил, відзначає телеканал.

Темний об"єкт на фоні гранітного обеліска "Монумент Вашингтона" був знятий камерою телеканалу Сі-ен-ен, коли люди вже розходилися після завершення інавгурації, але трансляція каналу ще продовжувалася, а ведучі обговорювали промову 44-го президента США, повідомляє РИА "Новости". Неопізнаний літаючий об"єкт, схожий на літаючу тарілку, став видний на задньому плані, коли натовп людей вже став розходитися, відзначає газета SUN.

Один з блогерів висловив думку, що "зелені чоловічки" приєдналися до решти світу, аби побажати Обамі успіху, пише газета.

Зараз ви читаєте новину «Під час інавгурації Обами камери зафіксували НЛО (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути