вівторок, 16 березня 2010 16:41

Перший концерт прощального турне Scorpions завершився провалом

Перший концерт прощального турне Scorpions завершився провалом

Перший концерт прощального світового турне німецької групи Scorpions, що відбувся 15 березня на стадіоні O2 Arena в Празі, не викликав ажіотажу у місцевої публіки. Як повідомили в дирекції одного з найбільших спортивно-концертних комплексів чеської столиці, на виступі групи в залі, що вміщає 18 тисяч осіб, було присутньо лише вісім тисяч глядачів.

Чеські музичні критики в репортажах про шоу Scorpions відзначили високий виконавський рівень колективу і хорошу організацію концерту, але разом з тим підкреслили, що "справжні фанати славної групи давно виховують онуків і їм не до відвідин концертів, а молодь захоплюється музикою інших стилів й інших виконавців".

Наступною зупинкою в турі Scorpions стане концерт 18 березня в льодовому палаці "Мегаспорт" на Ходинському полі в Москві. Наступного дня у продажу з"явиться новий альбом колективу "Sting in the Tail". Світове турне "Get your Sting and Blackout" триватиме до кінця 2012 року, після чого Scorpions завершать свою музичну кар"єру.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Перший концерт прощального турне Scorpions завершився провалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути