четвер, 31 січня 2008 09:04

Періс Хілтон оголилася для обкладинки американського журналу (ФОТО)

 
Періс Хілтон знову оголилася, цього разу для американського журналу 944. У одних лише трусах від Кельвіна Кляйна і чорному капелюсі, прикриваючи груди рукою, світська левиця в провокаційній позі постає на обкладинці лютневого випуску видання.

Нагадаємо, що це не перша фотосесія в голому виді Періс Хілтон. Зовсім недавно вона роздягалася для постановочних знімків на яхті, а також позувала повністю голою для реклами шампанського.

Періс зараз бере участь в масштабній рекламній кампанії, організованій журналом 944 з нагоди Суперкубка з американського футболу, який проводиться цього року в місті Скоттсдейл в штаті Арізона.

З 31 січня по 3 лютого Періс і багато інших знаменитостей, наприклад, 50 Сent, розважатимуть публіку на майданчику 944 Super Village в центрі Скоттсдейла напередодні Суперкубка.

Як повідомляє журнал, захід поєднуватиме елементи міжнародної танцювальної музики, рок-н-ролу, хіп-хопа і поп-культури і пройде в атмосфері фестивалю, повідомляє ФАКТNEWS.



Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон оголилася для обкладинки американського журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути